Testimonial Vault - Formula klien-klien kami menghasilkan iklan sales minimum 7 angka setahun,

Testimonial Vault - Formula klien-klien kami menghasilkan iklan sales minimum 7 angka setahun,
Apa "formula" yang Tuan Azli guna untuk membantu beliau hasilkan 1 iklan dalam masa 2 minit... Kemudian menjana sales lebih RM14,400 dengan kos iklan RM778?


Dan bagaimana formula ini juga membantu lebih daripada
10 klien consultation kami menghasilkan iklan yang
memberi pulangan sales minimum 7 angka setahun?



Hai. Saya Aqif.

Secara ringkas, saya merupakan seorang "Konsultan Iklan" yang membantu usahawan di Malaysia, untuk faham "formula emas" yang kami baru temui selepas eksperimen kos iklan FB Ads lebih RM6 juta setahun.


Ya. Ini buktinya:




Disclaimer: Akaun di atas adalah bukti kami menguruskan akaun FB Ads klien-klien kami dari Malaysia, Amerika Syarikat, dan Australia.




"Terima kasih tuan Aqif. Pertama kali aku siap iklan
dalam masa 2 minit.Iklan itu berjaya bagi aku
sales RM14,400"





Izin saya ceritakan salah seorang klien kami iaitu Tuan Azli.


Beliau sama macam anda. Jual produk untuk bantu orang ramai di Malaysia.


Beliau juga gunakan iklan berbayar (contohnya: Facebook Ads), untuk sebarkan iklan supaya dapat lebih ramai pelanggan.


Tapi, saya tak nak cerita panjang.


Saya cuma nak beritahu, selepas Tuan Azli gunakan formula iklan yang bakal anda tahu ini, hasil sales dan kos iklan beliau adalah seperti berikut:


HASIL 1 - Iklan siap dalam masa 2 minit (Ya, 120 saat saja). 

Sebelum ini nak siap 1 iklan ambil masa 2 ke 5 jam.


HASIL 2 - Bukan itu saja. Iklan yang beliau berjaya siapkan ini memberikan keyakinan yang sangat tinggi.

Kalau sebelum ini, lepas siap 1 iklan pun beliau rasa ragu-ragu tentang keberkesanannya.

Sedangkan nak siapkan 1 iklan pun ambil masa 2 ke 5 jam.


HASIL 3 - Total kos iklan yang terlibat ketika ini: RM778.

Tuan Azli fokus 100% pada Facebook Ads. Jadi jumlah di atas adalah perbelanjaan iklan khas untuk FB Ads.


HASIL 4 - Sales daripada iklan ini saja RM14,400+.

Kata beliau, hasil daripada iklan ini boleh nampak hampir serta merta. 


HASIL 5 - Beliau buat pilihan untuk "TUTUP IKLAN".

Mungkin anda tertanya-tanya: "Kalau iklan dah bagi pulangan sebesar ini, kenapa kau nak tutup iklan pula?"

Jawapannya mudah: Tuan Azli tak mahu bazir prospek-prospek yang berpotensi.

Beliau mahu followup sebilangan besar prospek yang masih belum dapat maklumat daripada 1 iklan yang dilancarkan itu.


Apa "formula" iklan yang Tuan Azli guna?
Bagaimana anda pun boleh ambil formula ini
untuk hasilkan iklan berkesan,untuk naikkan
sales bulan ini?

... Tanpa perlu risau sangat tentang setting FB Ads, Google Adwords, Instagram Ads dan sebagainya.

Cerita sebenar daripada hasil yang Tuan Azli ini dapat hanya 1 daripada 100+ testimoni yang kami dapat.


Ada banyak lagi cerita best (ada klien kami yang jana sales RM50,000 sehari dengan hanya 1 iklan dan kos yang digunakan cuma RM1,800 sehari).


Tapi saya simpan dulu cerita yang lain.


Sebab yang penting sekarang adalah membantu anda faham formula ini.


Memperkenalkan satu-satunya panduan video intensif, tak pernah didedahkan oleh 99% usahawan di Malaysia, yang akan membuka mata anda terhadap dunia iklan sebenar.


Izin saya memperkenalkan panduan yang Tuan Azli dan 100+ usahawan lain guna, berdasarkan pengalaman kami eksperimen kos iklan Facebook Ads bernilai RM6 juta setahun iaitu...


Testimonial Vault - Formula cipta idea

iklan berkesan menggunakan aset

yang paling besar dalam bisnes

anda iaitu pelanggan berpuas hati.




Dalam dunia iklan, saya tak percaya langsung tentang magik atau sihir yang boleh melariskan produk.


Saya cuma percaya tiga benda ini:

1 - KUASAI ASAS IKLAN YANG MEMBUATKAN 99.9% CUSTOMER AKAN PILIH PRODUK KITA.


2 - EKSPERIMEN IKLAN DAN PERAH IKLAN YANG MEMBERIKAN PULANGAN POSITIF.


3 - ULANG BALIK LANGKAH 1 DI ATAS.


Mari kita sama-sama belajar 7 modul yang ada dalam panduan video 'Testimonial Vault'.


VIDEO 1:

Apa 'rahsia' paling besar yang

'mereka' sorok untuk hasilkan iklan yang memberikan

sales minimum 7 angka setahun?




Jangan salahkan mereka yang dah berjaya.


90% yang kami jumpa, mereka tak tahu pun 'kenapa' iklan yang mereka buat itu berkesan.


Tapi dalam video pertama ini, anda akan faham betapa pentingnya formula asas, ringkas, tapi mampu memberikan pulangan sales minimum 7 angka setahun.


Anda kuasai formula ini, 90% masalah iklan anda akan selesai.


Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video pertama (Bernilai RM39).


VIDEO 2:
Apa beza testimonial dan penghargaan?




"Saya ada banyak testimonial!"


99% klien consultation yang kami jumpa, mereka 'rasa' mereka ada testimonial daripada customer berpuas hati.


Terus terang kami cakap, anda ditipu dan customer anda sedang 'menipu' anda.


Video kedua ini akan memberi penjelasan dan case study yang lebih spesifik supaya anda faham dengan jelas maksud testimonial.


Bukan itu saja.


Lepas tonton video kedua, anda akan nampak bagaimana 'testimonial' customer merupakan aset bisnes anda paling besar untuk capai minimum RM1 juta ke RM100 juta sales setahun.


Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video kedua (Bernilai RM39).


VIDEO 3:

Cara dapatkan testimonial yang boleh lariskan sales iklan?



Lepas tonton video 2 sampai habis, anda akan faham betapa pentingnya testimonial yang bagus dapat membantu anda menghasilkan iklan yang berkesan.


Video ketiga pula akan membantu anda faham 'cara' untuk dapatkan testimonial yang mampu membantu anda untuk:

1 - Hasilkan minimum 2 iklan berkesan dalam masa 2 jam atau kurang.

2 - Bunuh masalah 'saya tak ada idea iklan' hampir serta merta.

3 - Tidak lagi takut dan kelam kabut bila iklan sedia ada sudah tidak berkesan seperti dulu.


Tapi anda akan jadi seorang yang bersedia apabila sales turun.


Video ketiga akan membantu anda faham bagaimana kami tolong klien-klien kami untuk dapatkan testimonial yang sangat berkesan untuk menghasilkan iklan berpengaruh, yang membantu mereka merasai minimum sales 6 angka sebulan.


Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video ketiga (Bernilai RM39).


VIDEO 4:

Contoh iklan FB Ads gunakan formula Testimonial Vault?




Contoh-contoh iklan akan membantu anda faham dan nampak dengan lebih jelas.


Dalam video keempat, kami akan bagi anda beberapa contoh iklan yang menggunakan formula ini.


Tapi, anda kena ingat. Contoh ini kami sediakan bagi tujuan rujukan saja.


Hasil sebenar daripada kempen-kempen iklan ini dirahsiakan bagi menghormati privasi klien-klien kami.


Video keempat ini akan membuatkan anda rasa 'rugi' kerana tak lancarkan kempen iklan seperti yang kami tunjukkan.

(Hint: Anda sebenarnya dah tahu. Tapi anda tak tahu kenapa ia sangat berkesan)


Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video keempat (Bernilai RM39).


VIDEO 5:
Pantau pesaing VS Ambil berat terhadap pelanggan.





Video kelima akan membina satu mindset baru dalam kepala otak kita semua.


Bayangkan begini,


"Selagi mana anda takut dan selalu ikut pesaing, anda sentiasa akan ikut ke mana mereka pergi."


Dalam erti kata lain: Anda akan berada dalam zon ketakutan yang tak akan berakhir, dan anda juga tak akan berjaya berada di hadapan pesaing.


Video keempat ini akan membantu anda untuk faham:

1 - Bagaimana ambil berat terhadap pelanggan anda akan membantu anda untuk berada 10 langkah di hadapan pesaing.

2 - Bagaimana untuk betul-betul 'ambil berat' terhadap pelanggan? Apakah aktiviti yang penting dan kritikal?

3 - Bagaimana menjadikan pelanggan berpuas hati anda sebagai aset paling besar, yang sentiasa yakin untuk recommend anda pada rakan-rakan mereka tanpa was-was.


Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video kelima (Bernilai RM39).

VIDEO 6:
9 Struktur iklan yang mesti anda guna
untuk hasilkan iklan berkesan?



Sekarang, masa untuk anda bina iklan yang anda idamkan.


Iklan yang berpotensi memberikan pulangan sales yang besar dalam bisnes anda.


Dalam video keenam, anda akan nampak dengan jelas struktur iklan yang kami sentiasa guna untuk bantu klien menghasilkan sales sehingga 8 angka setahun.


Bukan itu saja. 


Struktur ini bukan kami yang cipta. Ia memang dah ada sejak 100+ tahun dulu dan masih berkesan.


Belajar struktur ini saja akan jimatkan anda minimum RM100,000 setahun daripada masuk mana-mana kelas marketing yang ada di Malaysia.


Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video keenam (Bernilai RM39).

VIDEO 7:
9 Skrip untuk gali testimonial yang power supaya anda dapat idea iklan berpengaruh, untuk naikkan sales.



    "Apa yang perlu saya cakap dan soalan yang perlu saya tanya untuk dapatkan testimonial yang berkualiti daripada customer?"



    Jawapannya ada dalam video 7 ini.



    Anda tak perlu risau. Semua 7 video ini dihasilkan selepas kami melalui 30+ sesi 1 to 1 consultation.



    Jadi, kami tahu masalah ini akan timbul.



    Dalam video 7 ini, anda akan dapat 9 skrip penting yang mesti anda ubahsuai dan buat untuk gali testimonial yang dapat membantu anda untuk dapat idea iklan yang super berpengaruh.


    Bonus! Anda akan diberikan fail .PDF untuk buat latihan supaya dapat memantapkan pemahaman anda terhadap modul video ketujuh (Bernilai RM39).


    Berapa harga semua 7 video Testimonial Vault?



    Dan ini adalah 1 tawaran yang anda akan dapat seumur hidup bernilai RM9,999.


    Saya ada berita buruk dan berita gembira.


    Berita buruknya, saya tak akan bagi diskaun.


    Kenapa anda perlukan diskaun untuk dapatkan formula yang dapat membantu anda kuasai formula iklan untuk naikkan sales seumur hidup?


    Bak kata mentor saya, Jay Abraham:


    "Never ask for discount to get a very good knowledge that can change your life forever."


    Jangan minta diskaun untuk dapatkan tip penting yang boleh mengubah hidup kita selamanya.


    Berita baiknya pula (baca sampai habis):


    1 - Anda hanya perlu bayar sekali saja. Dan anda boleh tengok semua 7 video ini pada bila-bila masa.


    (Namun, anda dilarang berkongsi semua 7 video Testimonial Vault ini dengan staf, rakan kongsi, rangkaian pengedar dan sebagainya)


    2 - Saya tidak akan jual benda lain untuk upsell. Ya, anda cuma perlu bayar sekali seumur hidup untuk dapatkan akses semua 7 video ini.


    3 - Harga yang ditawarkan sekarang ini sangat murah, dan anda akan rasa rugi serta menyesal kalau tak beli sekarang.


    Harga Testimonial Vault hari ini:
    Hanya RM190 sahaja.



    Untuk membantu anda faham formula ini (supaya anda tidak melompat-lompat belajar ilmu marketing dan iklan dan membazir ribuan ringgit), saya sudah berbincang dengan partner dan staf.


    Kami akan tawarkan dua jenis pakej.


    Sila pilih ikut kesesuaian, kepentingan dan kemampuan kewangan anda ketika ini.


    (Kalau anda ada masalah kewangan, tolong ambil pakej pertama sahaja. Kami tak akan ambil kesempatan untuk manipulasi keputusan anda, jika anda berada dalam keadaan terdesak).


    PAKEJ 1 - Akses Semua 7 Video Testimonial Vault - RM190 SAHAJA (TIADA DISKAUN)



    Anda dapat akses untuk semua 7 video Testimonial Vault yang anda baca di atas. 


    Itu sahaja.


    Pakej 1 ini sudah cukup jika anda mahu belajar menerusi video online. Anda akan dapat akses video sebaik saja bayaran anda telah disahkan oleh staf kami dalam masa 24 ke 48 jam.


    Scroll dan isi borang di bawah untuk terus lakukan belian - Pakej 1
    (RM190 SAHAJA).


    PAKEJ 2 - AKSES SEMUA 7 VIDEO TESTIMONIAL VAULT + CONSULTATION 1-TO-1 BERSAMA SAYA (DISKAUN RM500)


    HARGA KETIKA INI: RM999 SAHAJA
    (AKAN TERUS NAIK)




    +





    Untuk Pakej 2, ini yang anda dapat:


    1 - Akses untuk semua 7 video Testimonial Vault (Bernilai RM190).


    2 - Sesi 1-to-1 consultation bersama saya (Aqif Azizan) di Kuala Lumpur selama 1 jam (Bernilai RM999)


    (Jika anda merupakan klien consultation, jangan beli pakej ini. Sila ambil Pakej 1).


    3 - Personal support daripada saya sendiri (Whatsapp / Call) selama 3 bulan (Bernilai RM3,997).


    Pakej 2 ini sangat sesuai jika anda perlukan bantuan secara 1-to-1 dengan saya selama 1 jam. 


    Supaya anda boleh faham secara spesifik bagaimana formula ini dapat membantu anda hasilkan iklan khas untuk produk yang anda jual.


    Berita buruknya, harga pakej ini akan naik kepada RM1,299 lepas ini.



    Klik sini untuk terus lakukan belian - Pakej 2 (RM999 SAHAJA).



    Ada soalan? Mahu kami bantu anda buat keputusan pembelian?


    Whatsapp atau Call 017 649 1442 sekarang (dari pukul 9 pagi hingga 6 petang sahaja).


    Kami akan berusaha bantu anda buat keputusan pembelian.


    Jumpa anda dalam semua 7 video Testimonial Vault.


    Earnings Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent any products we promote and their potential. 


    Even though this industry is one of the few where one can write their own check in terms of earnings, there is no guarantee that you will earn any money using the techniques and ideas in these materials.


    Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of earnings. 


    Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas, techniques and the effort put forth. 


    We do not purport this as a “get rich scheme.”


    Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level.


    Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. 


    Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events.


    You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “believe,” “plan,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance.


    Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. 


    Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else.



    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    Video Testimonial Vault - Pakej 1
    JUMLAH
    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau

    Butiran Pembayaran

    Sila lakukan bayaran berjumlah RM190 ke akaun bank pilihan anda di bawah.

    • Anda mesti memasukkan emel contact.writetowealth@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
    • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
    PenamaWrite To Wealth Alliance Sdn Bhd
    No. Akaun562508515436
    Buka Maybank2u