8 Template Iklan Launching Offer Raya

8 Template Iklan Launching Offer Raya

Kau jangan berani buat FB Ads launching offer raya, kalau tak guna 8 template ini!


PERHATIAN! Peniaga yang buat launching offer sebelum raya, tapi tak nak

pening kepala fikirkan iklan untuk setiap process launching.






Hai! Saya Aqif.


Saya nak tak buang masa anda.


Untuk membantu anda faham bagaimana saya dan team Write to Wealth boleh bantu anda untuk hasilkan iklan berkesan, faham 3 perkara utama ini saja:



Jadi, sedikit sebanyak kami tahu PSIKOLOGI yang WAJIB ADA untuk menghasilkan IKLAN BERKESAN secara KONSISTEN.


Kau buat kerja gila ke siapkan 8 iklan untuk orang terus boleh tiru untuk buat launching OFFER RAYA dan BUAT SALES KAW-KAW dalam masa 10 hari?


Ya. Memang kami gila.


Kami gila mahu tolong bantu percepatkan proses anda untuk menghasilkan iklan berkesan.


Jadi, saya tak nak bazir masa anda, dan saya tak nak anda pun bazirkan masa saya.




8 Template Iklan Launching Offer Raya!


Kalau 1 template jadi pun dah balik modal 5 kali ganda!


Saya boleh saja nak cerita panjang-panjang dan cuba mempengaruhi anda untuk beli 8 template iklan ini.


Tapi saya tak nak buat macam tu. 


Sebab saya hanya mahu berkongsi 8 template iklan ini kepada orang yang percaya kepada kami saja.


Jadi, apa yang anda akan dapat:


Dalam 8 template iklan ini terbahagi kepada proses berikut untuk anda gunakan selama 10 hari:




Kenapa kau jual harga macam ni!?

Yang beli mesti tak guna pun template tu pun!


Rakan-rakan dan klien saya semua terkejut bila saya cakap saya nak jual pada harga…


RM79 SAHAJA!


(Ibarat bayar 1 template RM9.88 saja!)


Bayar copywriter untuk buat iklan pun mereka caj RM300. Ini yang paling cikailah.


Ya. Dengan harga RM79 saja (saya tak nak main potong-potong harga), anda boleh dapat SEMUA 8 Template Iklan Launching Offer Raya!


Kenapa murah? Kenapa harga tak masuk akal?


Ini sebabnya:


1 - Saya tak nak anda tanggung risiko yang terlalu besar. RM79 adalah harga yang adil.


2 - Saya nak anda rasa keuntungan secepat mungkin. Bayangkan beli 8 template iklan launching offer raya ini RM79, dan 1 template iklan berjaya bagi sales RM70,000.

(Itu baru satu template iklan. Tapi anda kena faham, saya tak akan berani jamin template iklan ini confirm berkesan sebab ia di luar kawalan kami)


3 - Anda beli sekali. Tapi anda boleh gunakan setiap kali sebelum musim hari raya.


Anda untung! Saya rugi! Saya bodoh!


Biarlah orang cakap saya dan team Write to Wealth bodoh kerana jual 8 template dengan harga RM79.


Asalkan saya dapat capai matlamat utama: Bantu anda untuk hilangkan sakit kepala bila nak buat iklan.


Kalau anda untung besar, anda akan mula percaya pada nama Aqif Azizan dan syarikat Write to Wealth.


Dan yang paling penting, anda mendoakan kejayaan kami setiap masa (mudah-mudahan).



Beli sekarang atau anda akan ketuk kepala sendiri nanti!



Padan muka Tuan Aqif! Saya dapat perlindungan 2x ganda MONEY BACK GUARANTEE!


Ya. Padan muka saya dan team Write to Wealth sekali lagi!


Saya mahu paksa anda untuk cuba semua 20 template iklan ini.




Anda berhak untuk terima 2x kali ganda MONEY BACK GUARANTEE apabila:


1 - Anda dah guna semua 8 template iklan ini dan spend minimum RM50 sehari guna FB Ads atau apa saja platform berbayar.


2 - Tunjukkan bukti yang 1 iklan anda pun tak menjadi dan bagi sekali nombor akaun bank anda ke emel ke 017 649 1442.


3 - Kami akan ucapkan terima kasih sebab berani mencuba dan anda akan dapat 2 kali ganda money back guarantee dalam masa 48 jam terus ke akaun bank anda.


Pendek cerita, harga RM79 buat masa ini saja.


Selepas harga RM79, saya ada 2 perancangan yang masih lagi dalam perbincangan:


RANCANGAN 1 - Saya tutup jualan produk sebab tak nak pembeli sedia ada mempunyai terlalu ramai pesaing yang menggunakan template iklan yang sama.


RANCANGAN 2 - Saya naikkan harga kepada RM149 sampailah harga RM490.




Lakukan bayaran dan anda akan dapat 8 template iklan ini dalam masa 24 jam.


Ikut saja arahan di bawah dan saya doakan 1 daripada 8 template ini dapat bagi anda pulangan minimum 10 kali ganda daripada apa yang anda keluarkan.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
8 Template Iklan Launching Offer Raya
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel contact.writetowealth@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaWrite To Wealth Alliance Sdn Bhd
No. Akaun562508515436
Buka Maybank2u