20 Template Iklan Produk Inner Tudung

20 Template Iklan Produk Inner Tudung

Saya nak beli inner tudung yang awak jual! 
Saya tak nak beli dekat orang lain! Please!


Ayat di atas adalah impian setiap peniaga yang jual produk inner tudung.


Kan?




Hai. Saya Aqif.


Saya nak tak buang masa anda.


Untuk membantu anda faham bagaimana saya dan team Write to Wealth boleh bantu anda untuk hasilkan iklan berkesan, faham 3 perkara utama ini saja:


PERKARA 1 - Kami dah eksperimen lebih 15,000+ kempen iklan (sebenarnya lebih 30,000+) dalam masa 2 tahun.


PERKARA 2 - Kami sudah uruskan perbelanjaan FB Ads sebanyak RM8 juta dalam masa 2 tahun.


PERKARA 3 - Kami sudah menjual lebih 19+ produk klien untuk 5 negara yang berbeza.


Jadi, sedikit sebanyak kami tahu PSIKOLOGI yang WAJIB ADA untuk menghasilkan IKLAN BERKESAN secara KONSISTEN.


Kau buat kerja gila ke siapkan iklan untuk orang terus boleh tiru untuk

jual tudung kat FB dan Instagram?!


Ya. Memang kami gila.


Kami gila mahu tolong bantu percepatkan proses anda untuk menghasilkan iklan berkesan.


Jadi, saya tak nak bazir masa anda, dan saya tak nak anda pun bazirkan masa saya.




20 Template iklan inner tudung.

Kalau 1 template jadi pun dah balik modal 5 kali ganda!


Saya boleh saja nak cerita panjang-panjang dan cuba mempengaruhi anda untuk beli 20 template iklan ini.


Tapi saya tak nak buat macam tu. 


Sebab saya hanya mahu berkongsi 20 template iklan ini kepada orang yang percaya kepada kami saja.


Jadi, apa yang anda akan dapat:


1 - 20 template iklan khas untuk jual produk inner tudung (Bernilai RM9,997).


2 - Video Tutorial - Cara guna setiap template iklan ini untuk maksimumkan sales produk inner tudung anda (Bernilai RM197).


Kenapa kau jual harga macam ni!?

Yang beli mesti tak guna pun template tu pun!


Rakan-rakan dan klien saya semua terkejut bila saya cakap saya nak jual pada harga…


RM69 SAHAJA!


(Ibarat bayar 1 template RM3.45 saja!)


Bayar copywriter untuk buat iklan pun mereka caj RM100. Ini yang paling cikailah.


Ya. Dengan harga RM69 saja (saya tak nak main potong-potong harga), anda boleh dapat SEMUA 20+ TEMPLATE IKLAN KHAS UNTUK JUAL PRODUK INNER TUDUNG


Kenapa murah? Kenapa harga tak masuk akal?


Ini sebabnya:


1 - Saya tak nak anda tanggung risiko yang terlalu besar. RM69 adalah harga yang adil.


2 - Saya nak anda rasa keuntungan secepat mungkin. Bayangkan beli 20 template iklan inner tudung ini RM69, dan 1 template iklan berjaya bagi sales RM70,000.


(Itu baru satu template iklan. Tapi anda kena faham, saya tak akan berani jamin template iklan ini confirm berkesan sebab ia di luar kawalan kami)


3 - Anda beli sekali. Tapi anda boleh gunakan berkali-kali. Malah anda pun dah boleh mula jadi pakar iklan produk inner tudung lepas guna semua 20 template iklan ini.


Anda untung! Saya rugi! Saya bodoh!


Biarlah orang cakap saya dan team Write to Wealth bodoh kerana jual 20 template dengan harga RM69.


Asalkan saya dapat capai matlamat utama: Bantu anda untuk hilangkan sakit kepala bila nak buat iklan.


Kalau anda untung besar, anda akan mula percaya pada nama Aqif Azizan dan syarikat Write to Wealth.


Dan yang paling penting, anda mendoakan kejayaan kami setiap masa (mudah-mudahan).


Beli sekarang atau anda akan ketuk kepala sendiri nanti!





Padan muka Tuan Aqif! Saya dapat perlindungan 2x ganda MONEY BACK GUARANTEE!


Ya. Padan muka saya dan team Write to Wealth sekali lagi!


Saya mahu paksa anda untuk cuba semua 20 template iklan ini.





Anda berhak untuk terima 2x kali ganda MONEY BACK GUARANTEE apabila:


1 - Anda dah guna semua 20 template iklan ini dan spend minimum RM50 sehari guna FB Ads atau apa saja platform berbayar.


2 - Tunjukkan bukti yang 1 iklan anda pun tak menjadi dan bagi sekali nombor akaun bank anda ke emel ke 017 649 1442.


3 - Kami akan ucapkan terima kasih sebab berani mencuba dan anda akan dapat 2 kali ganda money back guarantee dalam masa 48 jam terus ke akaun bank anda.


Pendek cerita, harga RM69 buat masa ini saja.


Selepas harga RM69, saya ada 2 perancangan yang masih lagi dalam perbincangan:


RANCANGAN 1 - Saya tutup jualan produk sebab tak nak pembeli sedia ada mempunyai terlalu ramai pesaing yang menggunakan template iklan yang sama.


RANCANGAN 2 - Saya naikkan harga kepada RM89 sampailah harga RM490.


Lakukan bayaran dan anda akan dapat 20 template iklan ini

dalam masa 24 jam.


Ikut saja arahan di bawah dan saya doakan 1 daripada 20 template ini dapat bagi anda pulangan minimum 10 kali ganda daripada apa yang anda keluarkan.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
20 Template Iklan Produk Inner Tudung
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel contact.writetowealth@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaWrite To Wealth Alliance Sdn Bhd
No. Akaun562508515436
Buka Maybank2u