Pengedar Buku 50 Template Iklan Short & Simple

Pengedar Buku 50 Template Iklan Short & Simple

Bagaimana anda boleh menjual buku harga RM80, kepada lebih 100,000+ usahawan di Malaysia?


Hai.


Kami adalah penulis bersama buku 50 Template Iklan Short & Simple.




Nama saya Aqif Azizan dan di sebelah ini adalah Tuan Syazwan Ramlee.




Kami adalah pengasas bersama syarikat Write to Wealth.


.


3 Masalah utama apabila menjual buku kepada usahawan di Malaysia?


Kami banyak belajar sebelum ini.


Lebih menarik, kami banyak belajar daripada kerugian dan kegagalan kami.


Apa yang kami belajar adalah:


 ❌ Masalah 1 - Margin jual buku ciput sangat.




Ya. Majoriti buku hanya memberikan margin sekitar RM5 ke RM10 kepada pengedar.


RM10 ini, tak termasuk kos marketing dan kos penghantaran kepada pelanggan.


Kami pernah terima satu mesej daripada pengedar buku orang lain sebelum ini. Katanya,


“Lagi banyak buku saya jual, lagi rugi sebenarnya. Bila kira kos marketing dan kos penghantaran, rasa tak berbaloi langsung. Dah la jual buku ini penat dan tak ada repeat order.”


.


❌ Masalah 2 - Jual buku kepada usahawan ini sangat susah sebenarnya.




Apa usahawan mahu bila mereka beli buku?


Jawapannya: Ilmu yang praktikal. Ilmu yang terus mereka boleh guna serta merta.


Usahawan di Malaysia, mereka tak ada masa yang banyak untuk belajar teori.


Mereka mahu beli buku, dan terus boleh praktiskan.


Sebagai contoh, apabila mereka beli buku 50 Template Iklan, mereka terus boleh guna semua template itu untuk naikkan sales.


Mereka mahukan pulangan yang jelas apabila membeli buku.


.


❌ Masalah 3 - Pengedar buku tak ada template iklan yang sudah diuji dan dieksperimen.


Kami banyak belajar dari kerugian dan kegagalan.


Antaranya, kami dapat pengedar hanya fokus pada 1 kriteria utama iaitu:


“Selagi mana buku awak senang dijual, selagi itu saya setia menjual produk awak.”


Jadi, kami paksa diri kami untuk eksperimen berpuluh kempen marketing supaya pengedar boleh menjual buku ini secara konsisten setiap hari, minggu dan bulan.


.


5 Langkah yang perlu anda buat serta merta untuk jual buku 50 Template Iklan sebelum buat keputusan untuk jadi pengedar?


Kami tak nak anda terus buat keputusan jadi pengedar buku ini.


Pada kami, itu situasi win-lose (kami menang, anda kalah).


Kami mahu situasi win-win. Itu sebabnya kami rangka proses ini secara spesifik untuk bantu anda jual buku ini tanpa perlu jadi pengedar dulu.


Sila ikut 5 langkah ini dan baru anda boleh buat keputusan untuk jadi pengedar buku 50 Template Iklan Short & Simple:


.


Langkah 1 - Jual secara pre-order dulu. Target dapat jual 10 ke 50 unit dalam masa 7 hari atau kurang.


Betul.


Jual secara pre-order dulu. Kumpulkan order dulu.


Baru anda yakin untuk ambil stok buku ini.


Anda happy, kami lagi happy sebab anda tak perlu pening kepala untuk habiskan stok buku.


.


Langkah 2 - Guna template iklan di bawah ini untuk post di Facebook Profile, Facebook Group, Facebook Ads, Instagram dan banyak lagi.


Jangan pening kepala.


Kami betul-betul mahu bantu anda untuk dapatkan pre-order.


Jadi, anda boleh gunakan template iklan di bawah untuk post sekarang di semua media social.


Sila copy dan paste template iklan di bawah:


.


Siapa kat sini jual produk atau servis?


Saya nak bantu anda untuk siapkan 50 iklan dengan harga tak sampai RM80 saja.


Buku 50 Template Iklan Short & Simple dari Tuan Aqif dan Tuan Syazwan ini dah diuji selama 12 bulan.


Sales daripada semua template iklan ini berjaya menghasilkan jualan total lebih 7 angka setahun (minimum).


Kalau nak buku ini, sila whatsapp saya di 012 345 6789 sekarang ya.


.


Guna gambar buku di bawah untuk post iklan ini.




.


Ini contoh iklan yang anda boleh tiru dan post serta merta.




.


Langkah 3 - Post iklan di atas setiap hari. Pukul 9 pagi. Kemudian pukul 9 malam.


Letakkan komitmen pada diri anda sendiri.


Kami cadangkan supaya anda post kempen iklan yang kami bagi di atas di semua social media pada:


1 - Pukul 9 pagi (Post 1 kali).


2 - Pukul 9 malam (Post 1 kali).


3 - Buat selama 10 hari berturut-turut.


Jika anda berjaya jual 50 unit buku, maka sales anda RM4,000. 


Jika berjaya jual lebih daripada 50 unit buku, tahniah untuk anda!


.


Langkah 4 - Dah dapat order? Baru jadi pengedar 50 Template Iklan Short & Simple.


Bila dah dapat order, anda pun dah lega. Kan?


Barulah anda submit order untuk 50 unit (maksimum) dan buat payment mengikut arahan di bawah.


.


Langkah 5 - Selepas anda buat payment untuk stok buku 50 Template Iklan, masuk ke dalam Telegram Group khas kami.




Dalam Telegram Group ini, kami akan berusaha supply template iklan yang anda boleh guna setiap minggu untuk jual buku ini.


Kami tak berani janji anda akan hidup mewah dengan menjual buku ini.


Tapi, kami komited untuk pastikan anda boleh selesaikan masalah-masalah kewangan dengan keuntungan daripada buku ini.


.


Dah bersedia untuk jadi pengedar buku 50 Template Iklan Short & Simple? Ikut saja arahan di bawah.


Kami hanya berikan 50 unit buku (maksimum) untuk pengedar pegang stok.


Sebab kami tak mahu anda terburu-buru ambil stok banyak.


Tapi jika anda mahu ambil stok lebih 50 unit, sila hubungi Tuan Syazwan di 017 649 1442.


Sila ikut arahan pembelian stok buku di bawah dan buat payment jika anda sudah bersedia.


(Kami menggunakan sistem Onpay. Jadi pembelian stok boleh dibuat menerusi online saja).


Sebaik saja payment anda disahkan, kami akan buat penghantaran stok buku ke alamat anda dan masukkan anda ke dalam Telegram Group khas.


.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Buku 50 Template Iklan Short & Simple (Pengedar)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel contact.writetowealth@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaWrite To Wealth Alliance Sdn Bhd
No. Akaun562508515436
Buka Maybank2u