Case Study - Skrip Followup Sales 1,000+ Unit + Checklist 7 Hari

Eksklusif  - Dibuka hanya pada jam 8 malam sampai 11 malam (11hb September 2019 - Rabu)


(Timer disini)



Case study - Bagaimana saya bantu kawan saya dapat close 1,000+ prospek dari  yang krik-krik sampai terus bayar dalam tempoh 7 hari. 



Hai, kami dari Hustle Gang !!  


Saya Aqif dan Muhaimin. 




Tak nak cerita panjang. 


Dah 12 tahun kami bersahabat. 


.


Dalam tempoh ini kami dah bantu banyak pelanggan dari dalam dan luar negara menerusi strategi marketing dan penulisan. 


(Of course banyak duit kami lebur dengan kegagalan dan kerugian). 


Pasti anda boleh bayangkan berapa banyak cara yang kami guna untuk sampai ke tahap sekarang. 


Cukup tentang kami, tak nak cerita banyak. 




Kami disini nak cerita pasal dapat close 1,000+ prospek dalam 7 hari. 


Bayangkan ya. 


Anda boleh buat RM20,000 ekstra kalau berjaya jual 1,000 unit dalam 7 hari.




Target jualan itu penting. 


Target jual 1,000 unit dulu sebab bila kita tak cukup seribu,  maksudnya target tak capai.


Anda pun tahu, bukan senang nak jual 1,000 unit sebulan. 

.


Lagi-lagi produk kurus. 


Pesaing ramai, Facebook dan Instagram pun susah nak lepas iklan kan? 


Kitorang sendiri banyak kali tak lepas sebelum ini. 


.

Jadi selepas bertahun bereksprimen dan banyak duit dibakar, kami berjaya cipta checklist + Skrip followup yang kami sendiri pakai sekarang. 



(Baca betul-betul. bukan confirm atau dijamin berkesan ya) 


(Panduan ini bukan panduan dalam bentuk teori)  


.  


Ia mempunyai 


1) Checklist langkah praktikal dan gerak kerja (tugasan) setiap hari selama 7 untuk anda ikut.  


2) Skrip followup prospek yang anda boleh ikut satu persatu selama 7 hari.


Kalau anda ikut setiap langkah ini, kebarangkalian untuk sukses lebih tinggi. 



Oh ya, panduan ini juga bukan untuk anda yang dah berjaya buat sales jutaan ringgit. 


Semestinya bukan untuk anda yang nak cepat kaya. 


.


Kami memang suka buat kerja gila.


Jadi panduan ini akan dibuka dengan harga yang tak masuk akal. 


Kami namakan panduan ini 


"Checklist + Skrip Followup 7 Hari Jual 1000+ Unit (Case Study Produk Kurus)" 


(Gambar cover ebook) 


3 modul utama yang anda akan belajar dari panduan ini ? 



Modul 1 - Skrip follow up slow & steady  


Modul pertama adalah modul berbentuk skrip followup ringan dalam membina kepercayaan. 


Kami akan tulis secara detail untuk anda follow 


1) Skrip copypaste bina hubungan kepercayaan dengan pelanggan (ramai yang tertinggal)


2) Contoh-contoh skrip doa buat prospek lebih selesa dan akan reply kurang 30 saat 


3) Idea-idea permulaan komunikasi dengan pelanggan buat mereka selesa untuk reply 


 .


Modul 2 - Skrip Followup Payment, update postage dan upsell



Modul kedua ini penting 


Lepas dah berjaya bina hubungan dengan prospek, langkah kedua adalah mendapatkan resit pembayaran dari prospek.


Untuk modul kedua ini, kita akan fokus guna whatsapp sahaja dulu. 


.


1) Skrip close sale copy and paste untuk anda guna bagi dapatkan resit pembayaran dalam masa 48 jam ( ini kalau buat iklan memang berkesan) 


2) Skrip update followup prospek mengenai payment dan postage ( dengan offer yang menarik, potensi untuk close lebih tinggi )


3) Skrip upsell produk yang kita ada ( ibarat macam kill 2 birds with 1 stone atau maksudnya beli lebih dari satu) 


.


Modul 3  - Checklist panduan yang anda kena buat dalam masa 7 hari 

 

Modul ketiga ini menentukan samada pelaburan anda berkesan atau tak.


Ini bukan baru pertama kali diuji, tapi kami praktikkan pada klien juga.  


1) Modul ini akan tunjukkan segala checklist, langkah dan aktiviti yang anda wajib buat dari hari 1 sampai hari ke 7. 


2) Jika anda ikut setiap hari, agak mustahil tak ada hasil. Sebab kami dah uji modul ini untuk produk kurus yang lain. 


3) Step by step yang anda hanya perlu ikut secara berdisiplin, bukan untuk 7 hari saja tapi sepanjang anda lakukan aktiviti pemasaran boleh pakai.  


.


Senang cakap,  ikut sebijk apa kami sediakan disini. 


Disebabkan panduan ini memang ibarat kami dedahkan sendiri apa yang kami buat 


Fokus kami hanya pada yang cepat bertindak. 


.


Berapa harga panduan ini? 


Macam yang kami cakap pada awalnya tadi, kami taknak cerita panjang. 


Cerita sini kita habis disini. 


Walaupun orang sanggup beli panduan ini terus dari kami dengan harga berpuluh ringgit. 


Kami cakap NO !


.


Kami lebih selesa untuk bagi pada penjual yang sedang berusaha sehabis baik buat duit menyara keluarga. 


Satu yang pasti, anda memang tak akan dapat panduan lengkap dengan harga sebegini di tempat lain.


Harga yang dimaksudkan adalah...


RM149.00 SAHAJA

(Tak ada main potong-potong harga) 


Eksklusif  - Dibuka hanya pada jam 8 malam sampai 11 malam saja (11hb  September 2019)


Selepas itu, kami akan tutup jualan !


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kelas Ads Marathon (21hb Februari) - Seorang HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN