Ebook - 3 Skrip Close Sales

Ebook - 3 Skrip Close Sales

Hahaha! Mana ada orang boleh close sales prospek

kat whatsapp guna 3 skrip je!


Betul. Saya setuju.


Saya pun rasa macam itu.


Mula-mula, saya ingat nak close sale prospek dari whatsapp ini:


1 - Kena borak panjang macam borak dengan awek.


2 - Spam dengan ayat panjang-panjang yang penuh dengan promosi gila b**i dan mengharapkan prospek akan terus cakap, “Yes! Aku nak beli sekarang!”


3 - Mustahil ada cara sistematik untuk close sale gun whatsapp.


Jadi, saya buat keputusan yang saya sendiri boleh tahu jawapannya iaitu:


“Eksperimen!”



Hai. Nama saya Aqif dan saya bukan pakar, sifu atau tok guru close sales.


Saya cuma suka eksperimen skrip close sales untuk dapatkan hasil yang terbaik untuk semua klien dan partner saya di Malaysia.


(Sebab saya seronok bila tengok team saya buat banyak duit dan berjaya close ramai prospek dalam keadaan yang lebih sistematik)


Apa persamaan ketara skrip close sales yang berjaya buatkan prospek cakap, “Aku nak beli sekarang!” selepas eksperimen lebih 1,000+ skrip close sales dalam masa 12 bulan?


Selepas lebih 1,000+ skrip close sales berbeza yang dihantar kepada 25,000+ prospek berbeza selama 12 bulan, kami dapati ada ‘persamaan’ yang ketara di antara semua skrip close sales yang berbeza.

Persamaan itu saya namkan sebagai,


“Emotional attention.“


Kita mesti berjaya dapatkan perhatian prospek untuk baca ayat whatsapp yang kita hantar dulu.


Jika kita gagal dapat perhatian mereka, semuanya akan GAGAL.


Ibarat zero sum game.


Tak kira produk kita 10 kali ganda bagus daripada pesaing, atau ayat kita tangkap leleh macam mana pun, jika kita gagal dapatkan perhatian prospek untuk baca mesej, kita tetap akan… GAGAL.


Sales team 5 angka hanya guna 3 skrip close sales ini! Paling best: Saya tiru 100% je!


Pendek cerita.


Saya merayu pada team saya untuk himpunkan 3 pakej skrip close sales yang menghasilkan jualan minimum 5 angka.


Kemudian saya minta klien saya test. 


Ini hasilnya:


Saya dah eksperimen skrip close sales Tuan Aqif untuk team saya. Hasilnya? Perghh. Fulawei!




Beliau minta team guna skrip close sales ini untuk 300 nombor prospek dan:


1 - 90 buat payment (Jual produk harga RM130 ke RM200).


2 - 50 cakap nak tunggu gaji (Perlu followup).


3 - Sales purata eksra RM11,700 dengan hanya copy, adjust dan paste skrip close sales ini.


Sebenarnya saya berat hati nak bagi semua skrip close sales ini kepada orang ramai.


Saya nak bagi anda semua skrip close sale ini secara percuma.

Tapi pengalaman saya bagi secara percuma buatkan team saya rasa tak dihargai:


1 - Ramai yang download skrip tapi tak guna.


2 - Yang paling saya tak faham, siap komplen lagi (padahal tak guna satu skrip pun).


3 - Asasnya, ramai yang pandang rendah pada barang percuma!


Sebab itu, saya bercadang untuk letakkan harga.

Tapi saya perlu letak harga yang adil dan mampu milik.


Walaupun saya tahu, kalau jual pada harga RM497 (minimum) untuk semua skrip close sales whatsapp ini masih murah dan tak masuk akal!


PAKEJ SKRIP CLOSE SALES (SIRI PERTAMA) - COPY, ADJUST DAN PASTE






Sebelum anda beli, faham dulu ebook ini terbahagi kepada 3 pakej.


Oh ya. Ebook ini simple saja. Tak panjang. Hanya ada skrip dan cara nak gunakan.


Anda beli ebook. Dapat ebook terus boleh eksperimen skrip close sales ini. Senang kan?


Pakej 1 - Mengandungi 3 skrip close sales (Step-by-step).


Pakej 2 - Mengandungi 3 skrip close sales 100% berbeza dengan pakej 1 (Step-by-step)


Pakej 3 - Mengandungi 3 skrip close sales yang 100% berbeza dengan pakej 1 dan 2 (Step-by-step)


Berapa harga untuk semua 3 pakej skrip close sales ini (Mengandungi 9 skrip close sales total)?


Pakej mana yang terbaik?


Semuanya terbaik dan semuanya sudah diuji.


Tinggal anda mahu guna saja.


Tapi ini harga bagi setiap pakej:

Pakej 1 - RM150 saja (Anda dapat 3 skrip close sales whatsapp)


Pakej 2 - RM150 saja (Anda dapat 3 skrip close sales whatsapp)


Pakej 3 - RM150 saja (Anda dapat 3 skrip close sales whatsapp)


Maksudnya, kalau anda beli secara berasingan, harga yang perlu anda bayar adalah:


RM450 saja!


Tapi jika anda beli pakej combo (Pakej 1 + Pakej 2 + Pakej 3), saya nak bagi hadiah merepek dan tak masuk akal!




Anda tak perlu bayar RM497.


Anda tak perlu bayar RM450.


Anda cuma perlu bayar…


RM89 saja untuk PAKEJ COMBO (Pakej 1 + Pakej 2 + Pakej 3).


Harga RM89 untuk PAKEJ COMBO ini hanya untuk 300 orang pertama.


Selepas itu ia akan naik kepada RM99.


Kemudian RM149.


Dah bersedia nak beli sekarang?



5 langkah untuk permudahkan anda untuk buat tempahan:


1. Pastikan anda attach resit di bahagian 'Bukti Bayaran'


2. Wajib attach resit walaupun anda telah letak email kami semasa buat online transfer.

Ini kerana kami menerima jumlah order yang banyak dan kami ingin proses order anda secepat mungkin.


3. Jika anda dah bayaran & tak dapat resit (Contoh: Mesin ATM rosak tak keluarkan resit atau komputer anda kena virus dan hilang semua data): 


Sila hubungi pihak bank untuk dapatkan balik resit bukti pembayaran tu.


Kami tidak akan proceed selagi kami tidak dapat bukti bayaran. Ini polisi kami.


4. Ruangan 'Nota bayaran' adalah optional.


Anda tidak perlu tulis apa-apa di situ.


5. Sekiranya anda tidak dapat attach resit di sini, anda boleh terus isi dulu maklumat anda dengan lengkap.


Kemudian email kepada contact.writetowealth@gmail.com beserta nombor invois anda.


Anda akan dapat invois kepada email anda setelah anda hantar borang ini.


Check folder INBOX & SPAM anda setelah 30 minit hantar borang.


Jika lepas 2 jam anda masih tidak dapat invois & produk, anda boleh isi borang ini sekali lagi.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook - 3 Skrip Close Sales (Pakej 1)
300
Ebook - 3 Skrip Close Sales (Pakej 2)
300
Ebook - 3 Skrip Close Sales (Pakej 3)
300
Ebook - 3 Skrip Close Sales (Combo 1+2+3) [Recommended]
135
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel contact.writetowealth@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaWrite To Wealth Alliance Sdn Bhd
No. Akaun562508515436
Buka Maybank2u