Ebook 10 Template Iklan FB Profile & FB Group (Siri 2)

Ebook 10 Template Iklan FB Profile & FB Group (Siri 2)


Sakit mata aku tengok cara kau menjual kat FB Profile & FB group.



Benda ini biasa berlaku.


Ya. Biasa berlaku.


Kalau kita asyik sajikan post-post sampah yang buatkan followers dan kawan-kawan kita kat FB Profile dan FB Group menyampah.


.


Macam mana klien-klien awak boleh buat sales 5 angka (minimum) guna FB Profile & FB Group?


Nak saya bagitahu apa rahsianya?


Jawapannya: Mereka ada template-template post iklan yang terbukti berkesan!


Nak tahu maklumat ‘rahsia’ yang lagi best?


Sekarang, mereka setuju untuk saya berikan 10 template iklan yang mereka sentiasa gunakan!


.





Hai. Saya Aqif.


Saya nak tak buang masa anda.


Untuk membantu anda faham bagaimana saya dan team Write to Wealth boleh bantu anda untuk hasilkan iklan berkesan, faham 3 perkara utama ini saja:


PERKARA 1 - Kami dah eksperimen lebih 15,000+ kempen iklan (sebenarnya lebih 30,000+) dalam masa 2 tahun.


PERKARA 2 - Kami sudah uruskan perbelanjaan FB Ads sebanyak RM8 juta dalam masa 2 tahun.


PERKARA 3 - Kami sudah menjual lebih 19+ produk klien untuk 5 negara yang berbeza.


Jadi, sedikit sebanyak kami tahu PSIKOLOGI yang WAJIB ADA untuk menghasilkan IKLAN BERKESAN secara KONSISTEN.


Kau buat kerja gila ke siapkan iklan untuk orang terus boleh tiru untuk
jual produk kat FB profile dan FB Group?!


Ya. Memang kami gila.


Kami gila mahu tolong bantu percepatkan proses anda untuk menghasilkan iklan berkesan.


Jadi, saya tak nak bazir masa anda, dan saya tak nak anda pun bazirkan masa saya.


.



10 Template Iklan FB Profile & FB Group!


Tapi, ada syaratnya! Saya terpaksa letakkan harga untuk semua 10 template iklan ini.


Sebab saya tak nak sia-siakan template iklan ini.


Kalau anda tak beli pun, saya tetap tak rugi.


Sebab template-template ini akan tetap klien saya gunakan untuk menjana sales minimum 5 angka sebulan dari aktiviti percuma seperti:


1 - Post template iklan ini di FB Profile.


2 - Post template iklan ini di FB Group.










Kalau 1 template iklan ini jadi pun dah balik modal 5 kali ganda!


Saya boleh saja nak cerita panjang-panjang dan cuba mempengaruhi anda untuk beli 10 template iklan ini.


Tapi saya tak nak buat macam tu. 


Sebab saya hanya mahu berkongsi 10 template iklan ini kepada orang yang percaya kepada kami saja.


Jadi, apa yang anda akan dapat:


1 - 10 template iklan khas untuk jual produk dan servis (Bernilai RM9,997).


2 - Video Tutorial - Cara guna setiap template iklan ini untuk maksimumkan sales produk dan servis anda (Bernilai RM197).


Kenapa kau jual harga macam ni!?

Yang beli mesti tak guna pun template tu pun!


Rakan-rakan dan klien saya semua terkejut bila saya cakap saya nak jual pada harga…


RM59 SAHAJA!


(Ibarat bayar 1 template RM5.90 saja!)


Bayar copywriter untuk buat iklan pun mereka caj RM500


Ini yang paling cikailah.


Ya. Dengan harga RM59 saja (saya tak nak main potong-potong harga), anda boleh dapat SEMUA 10 TEMPLATE IKLAN KHAS UNTUK JUAL PRODUK DAN SERVIS DI FB PROFILE ATAU FB GROUP.


Kenapa murah? Kenapa harga tak masuk akal?


Ini sebabnya:


1 - Saya tak nak anda tanggung risiko yang terlalu besar. RM59 adalah harga yang adil.



2 - Saya nak anda rasa keuntungan secepat mungkin. 


Bayangkan beli 10 template ini RM59, dan 1 template iklan berjaya bagi sales RM70,000.


(Itu baru satu template iklan. Tapi anda kena faham, saya tak akan berani jamin template iklan ini confirm berkesan sebab ia di luar kawalan kami)



3 - Anda beli sekali. Tapi anda boleh gunakan berkali-kali. Malah anda pun dah boleh mula jadi pakar iklan lepas guna semua 10 template iklan ini.


Anda untung! Saya rugi! Saya bodoh!


Biarlah orang cakap saya dan team Write to Wealth bodoh kerana jual 10 template dengan harga RM59.


Asalkan saya dapat capai matlamat utama: Bantu anda untuk hilangkan sakit kepala bila nak buat iklan power dan berkesan.


Kalau anda untung besar, anda akan mula percaya pada nama Aqif Azizan dan syarikat Write to Wealth.


Dan yang paling penting, anda mendoakan kejayaan kami setiap masa (mudah-mudahan).





Beli sekarang atau anda akan ketuk kepala sendiri nanti!


Padan muka Tuan Aqif! Saya dapat perlindungan 2x ganda MONEY BACK GUARANTEE!


Ya. Padan muka saya dan team Write to Wealth sekali lagi!


Saya mahu paksa anda untuk cuba semua 10 template iklan ini.






Anda berhak untuk terima 2x kali ganda MONEY BACK GUARANTEE apabila:


1 - Anda dah guna semua 10 template iklan ini dan spend minimum RM50 sehari guna FB Ads atau apa saja platform berbayar.


(Pastikan ia berkesan terlebih dahulu menerusi FB Profile + FB Group + Instagram Post)


2 - Tunjukkan bukti yang 1 iklan anda pun tak menjadi dan bagi sekali nombor akaun bank anda ke emel ke 017 649 1442.


3 - Kami akan ucapkan terima kasih sebab berani mencuba dan anda akan dapat 2 kali ganda money back guarantee dalam masa 48 jam terus ke akaun bank anda.


Pendek cerita, harga RM59 buat masa ini saja.


Selepas harga RM59, saya ada 2 perancangan yang masih lagi dalam perbincangan:


RANCANGAN 1 - Saya tutup jualan produk sebab tak nak pembeli sedia ada mempunyai terlalu ramai pesaing yang menggunakan template iklan yang sama.


RANCANGAN 2 - Saya naikkan harga kepada RM89 sampailah harga RM490.


Lakukan bayaran dan anda akan dapat 10 template iklan ini dalam masa 24 jam.


Ikut saja arahan di bawah dan saya doakan 1 daripada 10 template ini dapat bagi anda pulangan minimum 10 kali ganda daripada apa yang anda keluarkan.



Tips ini dapat memudahkan proses anda membuat tempahan:


1. Pastikan anda attach resit di bahagian 'Bukti Bayaran'

Jika anda buat bayaran secara online, pastikan anda letak email kamicontact.writetowealth@gmail.com di ruangan "Receipient email"


2. Wajib attach resit walaupun anda telah letak email kami semasa buat online transfer.

Ini kerana kami menerima jumlah order yang banyak dan kami ingin proses order anda secepat mungkin.


3. Jika anda dah membuat transfer dan anda tidak dapat resit

(Contoh: Mesin ATM rosak tak keluarkan resit atau komputer anda kena virus dan hilang semua data). 

Sila hubungi pihak bank untuk dapatkan balik resit bukti pembayaran tersebut.

Kami tidak akan proceed selagi kami tidak dapat bukti resit. Ini polisi kami.


4. Di ruangan 'Nota Bayaran' di bawah itu adalah optional.

Anda tidak perlu tulis apa-apa di situ.


5. Sekiranya anda tidak dapat attach resit di sini, anda boleh terus isi dulu maklumat anda dengan lengkap.

Kemudian email kepada contact.writetowealth@gmail.com beserta nombor invois anda.

Anda akan dapat invois kepada email anda setelah anda hantar borang ini.

Check inbox & SPAM inbox anda setelah 30 minit hantar borang.

Jika selepas 2 jam, anda masih tidak dapat invois, anda boleh isi borang ini sekali lagi.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook 10 Template Iklan FB Profile & FB Group (Siri 2)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel contact.writetowealth@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaWrite To Wealth Alliance Sdn Bhd
No. Akaun562508515436
Buka Maybank2u